Erik de Vries
Erik de Vries is professor aan de Rijksuniversiteit Groningen en werkzaam op de afdeling Nucleaire Geneeskunde en Moleculaire Beeldvorming in het UMCG. Zijn leerstoel is translationele moleculaire beeldvorming in het bijzonder PET. Zijn onderzoek richt zich vooral op het afbeelden van hersenaandoeningen, ontstekingsprocessen en tumoren.
https://research.rug.nl/en/persons/erik-de-vries

Anouk van der Hoorn
Anouk van der Hoorn is universitair hoofddocent aan de Rijksuniversiteit Groningen en werkzaam op de afdeling Radiologie in het UMCG als neuro-hoofd/halsradioloog. Haar hoofdspecialisme is therapie gerelateerde beeldvorming van hersen- en hoofd-hals-tumoren.
https://research.rug.nl/en/persons/anouk-van-der-hoorn

Kars van der Weijden
Kars van der Weijden is werkzaam Als postdoctoraal onderzoeker voor zowel de afdeling Radiologie als Nucleaire Geneeskunde en Moleculaire Beeldvorming in het UMCG. Zijn specialisme is de toepassing van geavanceerde analyses van scans van de hersenen voor zowel het verbeteren van huidige diagnostiek als het patiëntvriendelijker maken van huidige methodes, zowel bij neurodegeneratieve ziektes als in oncologie.
https://research.rug.nl/en/persons/kars-van-der-weijden

Kimberly Wickborn
Kimberly Wickborn is werkzaam als promovendus bij de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde en Moleculaire Beeldvorming in het UMCG. Haar specialisme is het analyseren van behandeleffecten van hersentumoren op hersenfuncties.
https://research.rug.nl/en/persons/kimberly-wickborn

Hildebrand Dijkstra
Hildebrand Dijkstra is klinisch fysicus bij de afdeling Radiologie van het UMCG. Hij is gespecialiseerd in kwantitatieve MRI technieken en beeldanalyse.
https://research.rug.nl/en/persons/hildebrand-dijkstra

Reina Sol-Kloet 
Reina Sol–Kloet is als neuro-hoofd/halsradioloog werkzaam op de afdeling radiologie. Als radiologisch expert is zij onderdeel van meerdere multidisciplinaire behandelteams waaronder de neuro-oncologie.
https://www.umcg.nl/-/r-sol-kloet

Bart van Dijken
Bart van Dijken is als onderzoeker betrokken bij de afdelingen Radiologie en Nucleaire Geneeskunde en Moleculaire Beeldvorming in het UMCG. Hij is gepromoveerd (cum laude) op het toepassen van geavanceerde medische beeldvorming bij hersentumoren onder andere ten behoeve van het plannen van de behandeling of het monitoren van de respons op de behandeling.
https://research.rug.nl/en/persons/bart-van-dijken/

Hanne-Rinck Jeltema
Hanne-Rinck Jeltema is als neurochirurg werkzaam in het UMCG. Haar voornaamste aandachtsgebieden zijn: neuro-oncologie (incl. myelumtumoren), kinderneurochirurgie en vasculaire neurochirurgie. Beeldvormend onderzoek spelt een cruciale rol bij haar dagelijkse werkzaamheden.
https://research.rug.nl/en/persons/hanne-rinck-jeltema

Chris Govaerts
Chris Govaerts volgt een MD/PhD traject bij de afdelingen medisch oncologie, radiologie en neurochirurgie. Zijn focus is op het evalueren van respons op behandeling bij primaire hersentumoren en hersenmetastasen. Hij werkt daarnaast in een multidisciplinair team gericht op het in kaart brengen van de micro-omgeving van hersentumoren door moleculaire en beeldvormende technieken.
https://research.rug.nl/en/persons/chris-govaerts

Hiske van der Weide
Hiske van der Weide is radiotherapeut-oncoloog in het UMCG en Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Haar voornaamste aandachtsgebieden zijn neuro-oncologie, kinder (neuro)-oncologie en protonen therapie.
https://research.rug.nl/en/persons/hiske-van-der-weide

Sandra Rakers
Sandra Rakers is werkzaam als neuropsycholoog i.o.t. GZ-psycholoog bij de afdeling Neurologie, Unit Neuropsychologie in het UMCG. Ze combineert klinisch zorg met wetenschappelijk onderzoek. Haar aandachtsgebieden zijn o.a. neurotrauma en neuro-oncologie.
https://research.rug.nl/en/persons/sandra-rakers

Femke Siebenga
Femke Siebenga is werkzaam als neuropsycholoog op de afdeling Neurologie, subunit Neuropsychologie in het UMCG. Ze combineert klinische zorg met wetenschappelijk onderzoek. Haar aandachtsgebied is voornamelijk neuro-oncologie.

Anne Buunk
Anne Buunk is werkzaam als GZ-psycholoog in opleiding tot Klinisch Neuropsycholoog en postdoctoraal onderzoeker bij de unit Neuropsychologie (Neurochirurgie/Neurologie). Haar aandachtsgebied is neuropsychologie in neuro-oncologische en neurochirurgische populaties, met een focus op de hogere orde cognitieve functies.
https://research.rug.nl/en/persons/anne-buunk